• Home
 • Diensten
 • Contact
 • Bij ons bent u aan het juiste adres voor het outsourcen van uw tweede en derde lijns technical support. Wij kunnen u en uw organisatie ondersteunen op het gebied van systeembeheer, netwerken, internet oplossingen en systeem/netwerk security. Tevens kunnen wij u ondersteunen in uw keuze voor technologische oplossingen. Wij verzorgen dit al enkele jaren voor diverse klanten die zich bijvoorbeeld bezighouden op het gebied van hosting, retail, trainingen, advocatuur, reclame en nog veel meer vakgebieden.

  Overal veilig bij uw gegevens met Fortigate SSL-VPN

  Wij kunnen u nu ondersteunen bij het gebruik en installatie van Fortigate VPN/Firewall producten. U kunt vanaf iedere locatie waar u verbinding hebt met het internet direct en veilig bij al uw bestanden op kantoor. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

  Gebruiksvriendelijk CMS nu beschikbaar

  Het Content Management Systeem Websitebaker heeft na veel testen de proef doorstaan en wordt nu als standaard aangeboden aan klanten die een website willen laten bouwen door ons. Het is erg toegankelijk (tevens in het Nederlands) en eenvoudig uitbereidbaar. Leest u hier verder.